fbpx

Petreceri la Kidsland Club

Petrecerile private pentru zile de nastere si evenimente speciale din viata copiilor au loc la Kidsland Club Iulius Mall, in Casuta lui Chi-Chi, o sala special amenajata (separata de zona de parc) pentru micii petrecareti care doresc sa danseze, sa se joace, sa cante si sa pape bunatati fara sa fie intrerupti.

UNIC IN IASI:
Dupa petrecerea magica a copilasilor, joaca nu se opreste! Ii invitam pe toti cei mici (atat pe sarbatorit, cat si pe invitatii sai*) sa ramana GRATUIT in parcul de distractii pentru a prelungi experienta unei petreceri cu adevarat speciale.

**Aceasta gratuitate se aplica si copiilor cu varsta de pana in 4 ani si copiilor cu dizabilitati numai in cazul in care sunt insotiti in permanenta de un adult. Dupa petrecere, nu pot avea acces in parcul Kidsland Club copiii cu varsta de peste 10 ani sau care nu se incadreaza in limitele de greutate si inaltime: 35 kg, respectiv 1,50 m inaltime.

Casuta lui Chi-Chi din Kidsland Club Iulius Mall este mereu deschisa copilasilor petrecareti care isi doresc zile de nastere minunate sau evenimente de neuitat.

De retinut! 🙂

Pentru ca petrecerile pentru copii sunt oricand un motiv de bucurie, va invitam sa organizati in spatiul nostru special: petreceri aniversare, petreceri corporate, petreceri cu clasa, serbari etc.

 

Alege dintre pachetele disponibile cel care te bucura cel mai tare si care ii indeplineste celui mic toate dorintele in ziua lui speciala! Oferta