fbpx

Kidsland Club Palas Mall

 
Kidsland Club are in incinta Palas Mall, in inima orasului, un parc de joaca dotat cu structuri complexe de joaca si echipamente creative, proiectate in asa fel incat sa corespunda celor mai inalte standarde de calitate, confort si siguranta.

Parcul este destinat printilor si printeselor cu varsta pana in 10 anisori. Astfel, cei mici se pot bucura de copilarie, consumandu-si energia si distrandu-se sub atenta supraveghere a personalului specializat, in timp ce insotitorii copiilor pot profita de timp pentru a vizita o mare varietate de magazine, pentru a face cumparaturi pentru casa, ori pentru a-si acorda cateva clipe de rasfat.
Indiferent de jocul ales, distractia este garantata.

Parcul nostru de joaca minunat ii asteapta pe copii cu :
• pardoseala anti-soc;
• tobogane;
• piscina cu bile;
• castele si casute;
• saltea gonflabila;
• masinute si trotinete;
• balansoare;
• jocuri de masa;
• Xbox 360 Kinect. ;

Mascota Chi-Chi intregeste atmosfera de vis si aduce multa veselie si buna dispozitie copiilor. Minnie si Mickey o insotesc adesea pe Chi-Chi in calatoriile din Kidsland Club impreuna cu celelalte personaje fermecate. In timp ce copiii se distreaza, parintii pot sa se relaxeze la mini bar-ul din interiorul clubului de joaca, sa faca cumparaturi din magazinele din incinta Palas Mall sau pot sa se relaxeze la localurile si restaurantele amenajate in cadrul complexului.

Activitati desfasurate in parcul de joaca: toate evenimentele (serbarile, activitatile creative sau recreative) sunt organizate cu migala de animatoarele pregatite temeinic pentru intalnirea cu cei mici; ele sunt mereu dornice sa ii initieze si sa ii calauzeasca pe copii in arta jocului, a povestitului, a rasului, a dansului, a cantecului, a teatrului, cea a desenatului si in multe alte arte.

Copiii vor fi supravegheati discret si in acelasi timp atent de personalul calificat astfel incat distractia sa se desfasoare in deplina siguranta, fara a afecta buna dispozitie a celor mici.

Personaje neinfricate si pline de voiosie vor oferi clipe de neuitat tuturor celor care care vor trece pragul acestui loc de ghidusii.

Pentru buna desfasurare a aventurii la joaca in cadrul parcului nostru, va rugam sa consultati conditiile speciale de intrare din cadrul regulamentului.

Regulament

Conditii speciale de intrare in parcurile Kidsland Club