fbpx

Kidsland Club Iulius Mall

Kidsland Club a deschis in cadrul Iulius Mall in anul 2005 primul parc de joaca privat din regiunea Moldovei.
Aici sunt organizate cele mai reusite petreceri, activitati creative, recreative si interactive, evenimente speciale sau BoomTzi-BoomTzi cu Chi-Chi (discoteca distractiva pentru copii).

Mascota Chi-Chi intregeste atmosfera de vis si aduce multa veselie si buna dispozitie copiilor. Minnie si Mickey o insotesc adesea pe Chi-Chi in calatoriile din Kidsland Club.
In plus, de 1 iunie in Iulius Mall are loc in fiecare an una dintre cele mai incintatoare petreceri in care sunt sarbatoriti toti copiii din lume.

In perimetrul parcului, copiii pot gasi foarte multe jocuri si jucarii:
• saltea gonflabila;
• casute;
• tunele;
• piscina cu bile;
• jocuri mecanice cu fise;
• jocuri Playstation;

Pentru parintii, bunicii sau insotitorii copiilor, Kidsland Club pune la dispozitie un minibar unde acestia se pot relaxa in timp ce prichindeii se distreaza copios.

In plus, pentru ca acest parc de joaca se afla intr-un mall, insotitorii copiilor pot profita de timp pentru a vizita diverse magazine, pentru a face cumparaturi ori pentru a-si acorda cateva clipe de rasfat pentru ei insisi in coafor, cinema sau alte locuri de relaxare care se afla in incinta Iulius Mall.
Copiii vor fi supravegheati discret si in acelasi timp atent de personalul calificat astfel incat distractia sa se desfasoare in deplina siguranta, fara a afecta buna dispozitie a celor mici.

Activitati desfasurate in parcul de joaca: toate evenimentele (petrecerile, serbarile, activitatile creative sau recreative) sunt organizate cu migala de animatoarele pregatite temeinic pentru intalnirea cu cei mici; ele sunt mereu dornice sa ii initieze si sa ii calauzeasca pe copii in arta jocului, a povestitului, a rasului, a dansului, arta cantecului, a teatrului, cea a desenatului si multe alte arte.

Personaje neinfricate si pline de voiosie vor oferi clipe de neuitat tuturor celor care care vor trece pragul acestui loc de ghidusii.

Pentru buna desfasurare a aventurii la joaca in cadrul parcului nostru, va rugam sa consultati regulamentul.

Regulament

Conditii speciale de intrare in parcurile Kidsland Club