Kidsland Club Palas Mall

Detalii

Kidsland Club Iulius Mall

Detalii

Petreceri Private

Detalii
Petreceri an de an la Kidsland Club

Organizam in fiecare an evenimente speciale pentru a marca in cel mai placut mod acele zile dragi care ne aduc aminte cat de frumos este sa simtim si sa traim timpul cu suflet de copil.
Fara a fi nevoie de rezervare in prealabil sau de plata unor taxe suplimentare, asteptam toti copiii la PETRECERI AN DE AN.

1 iunie


De 1 iunie, trenuletul distractiei de la Kidsland Club ii plimba pe calatorii cei mici ai copilariei prin toate statiile bucuriei: distractie, dans si tombola cu premii , jocurile copilariei si multe alte activitati creative, cat e ziua de lunga!

Va asteptam cu drag si in Iulius Mall sa sarbatorim 1 iunie cu jocuri si surprize, mascote si mii de bucurii, pentru voi copii!

1 martie – Mărțișorele taaare frumușele!

In perioada 1-8 martie 2017 ii asteptam pe toti copilasii la Kidsland Club sa isi lase creativitatea sa zburde pe campii si sa creeze cu noi, cu grija si cu drag, cele mai vesele vestitoare ale primaverii: martisorele frumusele!

Vine, vineeee priiimavaraaa la Kidsland Club!

24 februarie – Dragobete

Pupacioasa Chi Chi ii invita pe toti puisorii de Dragobete la Kidsland Club pentru a sarbatori cu jocuri minunate, cantece dragi, dansuri si surprize, dragostea pe care ne-o poarta in inima ei mare de romancuta.

14 februarie – Petrecerea inimioarelor

De Ziua Iubirii, dragostoasa Chi Chi te invita la Kidsland Club in Palas Mall si Iulius Mall pentru a sarbatori sentimentul care, oricat de mici sau mari am fi, ramane cel mai pur si frumos in lume.

Asadar, incepand cu ora 16.00 in casuta lui Chi Chi ne distram cu activitati jucause, decupam, coloram, cantam, dansam si ne jucam din toata inima!

Va asteptam cu iubire!

1 Decembrie cu joc

Incepem luna decembrie sarbatorind Ziua Nationala a Romaniei cu mic, cu mare!
Imbraca-i pe cei mici in port national romanesc, vino la Kidsland Club sa sarbatorim impreuna si ne vom distra cu jocuri si activitati creative specific micilor romani. Cantam impreuna Imnul Romaniei, dansam Hora Unirii si ne distram ca intre romani!
Va asteptam cu drag!

Halloween

 

Hai cu mic cu mare la o seara de petrecere infricosatoaaaare. Fantomite buclucase, dovlecei pofticiosi, vrajitoare haioase, jocuri, concursuri trasnite si premii tremura de bucurie ca ne vom intalni la o petrecere de speriat la final de octombrie!
Buhuhuhu, veniti in numar mare, sa ne iasa marea inspaimantaaaare!

Ziua lui Chi Chi

Chi Chi creste mare si frumos si ii asteapta pe toti prietenii sai la petrecerea de ziua lui!
Cadouasul lui preferat este o pufoasa imbratisare si o urare din tot sufletelul. Hai cu noi sa il sarbatorim cum se cuvine!